EtusivuTuotteetTelaston osat

Telaston osat

ITR:n laaja valikoima kattaa telaston osat, kuten ketjut, telakengät, ylä- ja alarullat, vetopyörät, etupyörät sekä kiristinpaketit. ITR:llä on komponenttien koko suunnittelu- ja valmistusprosessi saman konsernin alla: telaston osat suunnitellaan tuotekehitysyksikössämme ja valmistetaan omissa tuotantolaitoksissamme. 

Valikoimaamme kuuluvat kaivinkoneiden ja puskukoneiden telaston osien lisäksi komponentit niin päällystys-, poraus- sekä puunkorjuukoneisiin kuin myös muihin erikoislaitteisiin, joissa käytetään telastoa.


 

Telaston osat suunnitellaan Italiassa

ITR:n telaston komponenttien elinkaari alkaa Italiasta, ITR-konsernin tutkimus- ja tuotekehitysosastolta, missä insinöörimme suunnittelevat telaston osia uusinta CAD-tekniikkaa hyödyntäen. Suunnitteluprosessissa merkittävänä apuna on paikallinen asiantuntemus sekä yhteistyö alueen yliopistojen kanssa. 

Laadunvalvonta takaa korkealaatuiset tuotteet

Tarkka suunnittelu- ja tuotantoprosessimme takaa sen, että lopputuloksena on markkinoiden täydellisin valikoima laadukkaita telaston osia. Tuotantoprosessin jokaista vaihetta valvotaan tiukoin laatukriteerein. Seuraamme prosessia tarkasti aina raaka-aineiden valinnasta osien viimeistelyyn saakka.

Meillä on pitkä kokemus ja vahva asiantuntemus komponenttien valmistuksesta – korkealaatuiset osamme on suunniteltu kestämään vaativissa työolosuhteissa. 

 

telaston vetopyörän valmistus

 

Kattava valikoima telaston osia eri koneisiin

Kaivinkoneiden ja puskukoneiden lisäksi ITR:n telaston osien valikoima kattaa myös asfaltin päällystys-, poraus- sekä puunkorjuukoneet. Koska meillä on talon sisällä sekä tuotanto- että suunnitteluosaamista, voimme joustavasti tarjota myös räätälöityjä tuotteita kaikkiin erikoissovelluksiin. 

Osamme sopivat useiden valmistajien koneisiin

ITR:llä on laaja valikoima telaston osia, jotka ovat yhteensopivia useiden eri valmistajien koneiden kanssa. 

Valmistajia, joiden koneisiin osamme sopivat ovat Caterpillar®, Komatsu®, Hitachi®, Liebherr®, Hyundai®, Volvo®, Doosan®, CNH®, JCB®, Kobelco® ja Sumitomo®, mutta myös moneen muuhun merkkiin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme, kerromme mielellämme lisää!

 

ketjut

 

Pohjoismaiden suurin telaston komponenttien varasto

ITR:n telaston osien päävarasto sijaitsee Italian Modenassa. Pohjoismaiden suurin telaston osien varasto taas sijaitsee Kokkolassa, minkä ansiosta voimme palvella asiakkaitamme joustavasti ja nopeilla toimitusajoilla. 

Onko sinulla kysyttävää telaston osien valinnasta tai haluatko pyytää tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita meille – meiltä saat asiantuntevan vastauksen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Meiltä löytyy apu oikeiden osien valintaan ja samalla teemme kilpailukykyisen tarjouksen tuotteista.

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.