Vetopyörät

Telakenka

ITR:llä on laaja vetopyörävalikoima, josta löydät sopivan Caterpillarin, Hitachin, Huyndain, Komatsun, Casen, John Deeren, Volvon ja muiden tunnettujen merkkien koneisiin. Kysy lisätietoja varaosaajiltamme!


 

ITR:n vetopyörät tuotetaan noudattaen tiukimpia vaatimuksia

ITR-vetopyörät valmistetaan valuteräksestä ja hammasprofiilit on induktiokarkaistu. Käytämme edistyneitä CAD-suunnittelutekniikoita, minkä ansiosta voimme eliminoida jännityspisteet. Tämän ansiosta voimme taata, että osillamme voidaan korvata koneesi alkuperäiset osat.

ITR-vetopyörät valmistetaan noudattaen tiukimpia vaatimuksia, joten ne toimivat erinomaisesti jopa äärimmäisissä työolosuhteissa. Kuten kaikki ITR-telaston osat, myös vetopyöriä on saatavilla kaikkiin koneisiin ja konetyyppeihin.

Pohjoismaiden suurin telaston komponenttien varasto

ITR:n telaston osien päävarasto sijaitsee Italian Modenassa. Pohjoismaiden suurin telaston osien varasto taas sijaitsee Kokkolassa, minkä ansiosta voimme palvella asiakkaitamme joustavasti ja nopeilla toimitusajoilla.

Onko sinulla kysyttävää telaston osien valinnasta tai haluatko pyytää tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita meille – meiltä saat asiantuntevan vastauksen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

Meillä on pitkä kokemus ja vahva asiantuntemus komponenttien valmistuksesta – korkealaatuiset osamme on suunniteltu kestämään vaativissa työolosuhteissa. 

 

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Meiltä löytyy apu oikeiden osien valintaan ja samalla teemme kilpailukykyisen tarjouksen tuotteista.

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.