ITR:ltä saat tieterät lumen auraamiseen ja sorateiden lanaamiseen. Valikoimamme tieterät sopivat käytettäviksi traktoreissa, kiinteistönhuoltokoneissa, kuorma-autojen etuauroissa ja alusterissä sekä tiekarhuissa. Varastovalikoimamme on laaja ja toimitukset lähtevät nopeasti Kokkolan varastolta.


 

Verkkoterät

Verkkoterä (reikäterä) jättää tiehen kitkaisen pinnan: työjälki on tasaterää karheampi ja hammasterää puhtaampi. Verkkoterä on taloudellinen valinta ja rakenteensa ansiosta se on mahdollista hyödyntää loppuun asti.

Verkkoterät verkkokaupassa

Tasaterät

Tasaterät sopivat useimpiin koneisiin ja ne ovat saatavana myös kulmaterinä. Tasaterän työjälki on siistimpi kuin verkko- tai hammasterällä.

Tasaterät verkkokaupassa

Hammasterät

Hammasterän karhea ja samalla turvallinen työjälki vähentää liukastumisriskiä ja hiekoituskuluja. Hammasterät löytyvät myös kulmaterinä.

Hammasterät verkkokaupassa

hammasterä tieterä

Kovametalliterät

Kovametalliterien kulutuksen kestävyys on erinomainen. ITR:ltä saat kovametallitasaterät, kovametallipolanneterät sekä kovametallihammasterät.

Verkkokaupassa kovametallitasaterät, kovametallihammasterät ja kovametallipolanneterät 

Kulmaterät

Auran kulmaterät (päätyterät) ovat tarpeen, kun aurataan esimerkiksi reunakiviä vasten – tällöin terän kulmat suojaavat auran päitä kulumiselta ja kolhuilta.

Verkkokaupassa kulmareikäterät ja kulmatasaterät

kulmaterä tieterä

Kumitetut verkkoterät

Kumitetussa verkkoterässä yhdistyvät polanteen ja jään rikkominen sekä lumen ja loskan poistaminen. Kumilla umpeutetut reiät estävät loskan kulkeutumisen terän läpi. Kumipinta vaimentaa myös melua.

Kumireikäterät verkkokaupassa 

Tappiterärungot ja kovametallitapit

Valikoimastamme saat tappiterärungot valurungolla tai hitsatulla runkorakenteella, sekä erilaiset kovametallitapit.

Verkkokaupassa tappiterärungot ja kovametallitapit

Tieterien tarvikkeet

Valikoimastamme löytyvät lisäksi muun muassa kiinnityspultit, jalakset sekä muut tuotteet, joita tarvitaan auran rungon ja tieterien kiinnitykseen.

Katso kaikki tieterät verkkokaupassamme  tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Meiltä löytyy apu oikeiden osien valintaan ja samalla teemme kilpailukykyisen tarjouksen tuotteista.

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.