EtusivuTuotteetMinikoneiden telaston osat
kumitelat minikaivuriin

ITR:ltä saat laajan valikoiman kumiteloja, kumilappuja sekä muita minikoneiden telaston osia. Korkealaatuiset osat valmistetaan omissa tuotantolaitoksissamme, ja valikoimastamme löydät sopivat tuotteet eri valmistajien koneisiin, kuten Takeuchi, Eurocomach, Kubota ja Yanmar.

Tavoitteenamme on, että koneesi pysyy työkunnossa pitkään – siksi myymämme osat edustavat parasta mahdollista laatua.

Kumitelat minikaivuriin

ITR:n valmistamat minikoneiden kumitelat on kehitetty laajan markkinatutkimuksen ja kenttätestien tuloksena. Keskitymme suunnittelussa korkealaatuisiin materiaaleihin sekä käyttökohtaisiin ominaisuuksiin, minkä ansiosta tuotteemme varmistavat erinomaisen pidon ja suorituskyvyn eri alustoilla. Suunnittelun laadun ja johdonmukaisen valmistusprosessin ansiosta tuotteemme toimivat monenlaisissa sovelluksissa ja ovat luotettavia vaikeissakin olosuhteissa.

ITR minikoneiden telaston osien tuotelinja on kasvanut ja kasvaa jatkuvasti. Tällä hetkellä tarjoamme markkinoiden täydellisimmän valikoiman kumiteloja.

ITR:n minikoneiden telaston osien tuotelinja sisältää kumitelojen lisäksi laajan valikoiman Bolt On ja Clip On kumilappuja. Valikoimassa on myös kumi- tai polyuretaanipinnalla olevia HD -elastomeeritelakenkiä, joiden runkona on perinteinen terästelakenkä. Nämä kaikki ovat hyvin suosittuja työmailla, missä pitää ajaa paljon asfaltin päällä.

ITR:ltä kaikki minikoneiden telaston osat

Kumitelojen ja kumitelakenkien lisäksi ITR tarjoaa laajan valikoiman muita telaston komponentteja minikoneisiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat ylä- ja alarullat, vetopyörät, etupyörät sekä kiristimet. Lisäksi meiltä saat telat, joissa lappu on valettu kiinteästi ketjuun.

Nopea toimitus Kokkolan varastolta

ITR Finlandilla on Pohjois-Euroopan suurin varasto maansiirtokoneiden kulutus- ja varaosia. Myös minikoneiden kumitelat ja muut osat toimitetaan Kokkolan varastoltamme.

Varastovalikoimamme on suuri, mikä takaa nopeat toimitukset. Kun teet tilauksen arkena kello 14 mennessä, osat lähtevät varastoltamme samana päivänä ja ne ovat perillä seuraavana.

Haluatko tietää lisää ITR:n minikoneiden telaston osista? Voit tutustua osaan tuotteista verkkokaupassamme  tai ottaa meihin yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai alla olevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Meiltä löytyy apu oikeiden osien valintaan ja samalla teemme kilpailukykyisen tarjouksen tuotteista.

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.