EtusivuAlavaunut

POHJOISMAIDEN KOKENEIN ALAVAUNUJEN VALMISTAJA

Haetko toimijaa, joka pystyy suunnittelemaan, toteuttamaan ja toimittamaan alavaunut juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaisesti?

ITR Finland on valmistanut telakäyttöisiä alavaunuja materiaalinkäsittelylaitteisiin, paalutuskoneisiin ja muihin vaativiin sovelluksiin jo vuosikymmenien ajan.

TILAA JA KANTOKYKYÄ RIITTÄÄ ISOMMILLEKKIN KONEILLE

Tehtaallamme voidaan käsitellä jopa 20 tonnin painoisia telapalkkeja ja lopullisen koneen paino voi olla mitä vain 25 tonnin ja 400 tonnin väliltä. Voit huoletta antaa projektisi alavaunun suunnittelun ja valmistuksen meidän käsiimme. Meillä on kokemusta kaiken kokoisten projektien toteuttamisesta!

Jos sinulla on suunnitelmissa teloilla kulkeva lopputuote ja kaipaat apua alavaunuasioissa, ota yhteyttä! Autamme mielellämme alavaunukokonaisuuden hallinnassa aina suunnitelmista käytännön toteutukseen.

3 SYYTÄ MIKSI VALITA ITR FINLAND

Tiedämme mistä voi pihistää ja mihin panostaa

Koska olemme toimineet jo pitkään alalla, on meillä paljon käytännön kokemusta erilaisten telakäyttöisten alavaunujen valmistamisesta. Tätä tietotaitoa ei voi hankkia kuin tekemällä ja se näkyy siinä, että tiedämme varmuudella millaisia komponentteja ja rakenteita kannattaa missäkin sovelluksessa ja toimintaympäristössä käyttää.

Omat komponentit tuovat vapautta

Kaikki käyttämämme telaston komponentit valmistetaan ITR Finlandin omilla tehtailla, joten tiedämme tarkasti, mitkä osat kannattaa mihinkin tilanteeseen valita. Lisäksi kun komponenttivalmistus on omissa käsissämme, löytyvät varaosat tarpeen vaatiessa myös helposti tarvittaessa myös ITR Finlandin globaalin jakeluverkoston kautta.

Työt sujuvat kuin itsestään

Kun sekä suunnittelu, osaavat työntekijät sekä tarvittavat komponentit löytyvät kaikki samasta paikasta, mahdollistaa se joustavuuden projekteissa. Jos suunnitelmiin tulee muutos, voimme reagoida siihen nopealla aikataululla.

Jos sinulla on tarpeita alavaunuvalmistukseen liittyen niin ota yhteyttä Markus Janssoniin markus.jansson@itr-finland.com

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Meiltä löytyy apu oikeiden osien valintaan ja samalla teemme kilpailukykyisen tarjouksen tuotteista.

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.