EtusivuTuotteetPurkutyökalut

Uusi purkutyökalujen tuotelinja laajentaa entisestään ITR:n maansiirtokoneiden työkaluvalikoimaa.

ITR-purkutyökalut suunnitellaan, valmistetaan ja kootaan Italiassa. Tuotelinjaan kuuluvat iskuvasarat, purkukourat, pulveroijat sekä metallisakset. Purkutyökalujen avulla voidaan purkaa betoni-, teräs-, tiili- ja puurakenteita sekä pilkkoa purettua materiaalia kuljetuksen ja kierrätyksen helpottamiseksi. Purkutyökaluissa on valikoimaa 140 tonnin koneisiin saakka.

ITR Finlandin valikoimaan kuuluvat iskuvasarat, betonisakset, pulveroijat, purkukourat sekä purkusakset. Varastoimme yleisimpiä kokoluokkia Kokkolassa – ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää.


 

Iskuvasarat

ITR MonoBlack -iskuvasaralla on alhainen rikkoutumisprosentti yksiosaisen teräsrungon ansiosta. Myös iskuvasaran huolto on nopeaa ja vaivatonta sen rakenteen vuoksi. Iskuvasara on polyuretaanipinnoitettu, jonka ansiosta iskuvasara on erittäin hiljainen. ITR MonoBlack on saatavilla konekokoluokkiin 0,7 – 65 tn.

Katso iskuvasaroiden tekniset tiedot 0,7-11 ton / 10-65 ton

 

Iskuvasara ITR

 

Betonisakset

Hardox®- ja Weldox® -teräksestä valmistetut ITR-betonisakset sopivat erinomaisesti teräsbetonirakenteiden purkamiseen. Letkurikkoventtiilijärjestelmä parantaa käyttöturvallisuutta. Betonisaksien käyttö vähentää huomattavasti tärinää, melua ja rakenteiden hallitsemattoman romahtamisen riskiä.

Pulveroijat

Hydraulikäyttöinen, pyörivä pulveroija sopii puretun materiaalin hajottamiseen ja erottamiseen. ITR:n pulveroijat valmistetaan kulutusta kestävästä Hardox®-teräksestä. Ympäripyörivän rakenteen ansiosta pulveroija voidaan asemoida tarkasti kaikissa käyttöolosuhteissa.

Pulveroija

Purkukourat

ITR-purkukourat on valmistettu kulutusta kestävästä Hardox-teräksestä ja soveltuvat erinomaisesti tiilelle, puulle ja muille purkumateriaaleille. Purkukourat mahdollistavat purkumateriaalin lajittelun kierrätystä varten.

Katso purkukourien tekniset tiedot

 

Purkukoura ITR

 

Purkusakset

Purkusakset sopivat teräsrakennelementtien, putkien sekä säiliöiden purkamiseen. ITR-purkusakset valmistetaan Hardox®- ja Strenx®-teräksestä, mikä takaa suuren leikkuuvoiman sekä nopean ja tehokkaan käytön kaikissa olosuhteissa.

Ylösalaisin asennetut hydraulisylinterit parantavat purkusaksien kestävyyttä ja öljyvirtauksia parantavat venttiilit lisäävät tuottavuutta jopa 30 %.

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Meiltä löytyy apu oikeiden osien valintaan ja samalla teemme kilpailukykyisen tarjouksen tuotteista.

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.