Perusketjut

perusketjut telaston osat

ITR valmistaa korkealaatuisia perusketjuja kaivinkoneisiin ja muihin telakäyttöisiin koneisiin. Ketjut valmistetaan omissa tuotantolaitoksissamme ja niitä on saatavana konekokoluokkiin 1 – 200 tn. Kaikki ITR telaston osat valmistetaan omissa tuotantolaitoksissamme, jolloin laadunvalvonta on meidän omissa käsissämme.  


 

ITR perusketjut maansiirtokoneisiin

ITR perusketjujen huolellinen suunnittelu tekee niistä luotettavia vaikeissakin olosuhteissa ja ne kestävät pitkään käytössä. Tavallisimpien kaivinkoneiden ketjut on joko kuivia tai rasvattuja ja ne on varustettu tiivisteillä. Puskutraktoreiden ketjut ovat öljyvoideltuja. Korkealaatuiset tiivisteet ja öljyt takaavat pitkän käyttöiän.

ITR Premium -perusketjut

Vakioketjujemme lisäksi tarjoamme myös ITR Premium -ketjuja, jotka on suunniteltu erityisesti suurille koneille. ITR Premium -ketjut on suunniteltu ja kehitetty toimimaan luotettavasti erittäin vaikeissa olosuhteissa: niissä käytetään mm. erikoistiivisteitä sekä PPR-tyypin (positive pin retention) tapin mekaanista lukitusjärjestelmää.

Pohjoismaiden suurin telaston komponenttien varasto

ITR:n telaston osien päävarasto sijaitsee Italian Modenassa. Pohjoismaiden suurin telaston osien varasto taas sijaitsee Kokkolassa, minkä ansiosta voimme palvella asiakkaitamme joustavasti ja nopeilla toimitusajoilla.

Onko sinulla kysyttävää telaston osien valinnasta tai haluatko pyytää tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita meille – meiltä saat asiantuntevan vastauksen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

Meillä on pitkä kokemus ja vahva asiantuntemus komponenttien valmistuksesta – korkealaatuiset osamme on suunniteltu kestämään vaativissa työolosuhteissa. 

 

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Meiltä löytyy apu oikeiden osien valintaan ja samalla teemme kilpailukykyisen tarjouksen tuotteista.

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.