Ajovaihteet

Telakenka

ITR valmistaa korkealaatuisia ajovaihteita eri valmistajien kaivinkoneisiin ja muihin telakäyttöisiin koneisiin. Valikoimassamme on myös laadukkaita ajovaihteita alkuperävalmistajilta.   


 

Laaja valikoima ajovaihteita

ITR:n laajasta valikoimasta löydät juuri oikean ajovaihteen erimerkkisiin ja -mallisiin maansiirtokoneisiin – sopiva malli löytyy niin Caterpillarin, Hitachin, Huyndain, Komatsun, Casen, John Deeren, Volvon kuin muidenkin tunnettujen merkkien koneisiin.

Valikoimamme maansiirtokoneiden ajovaihteet on suunniteltu kestämään vaativimmissakin olosuhteissa. Asiantuntijamme auttavat mielellään valitsemaan oikean ajovaihteen koneeseesi varmistaen, että saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Pohjoismaiden suurin telaston komponenttien varasto

ITR:n telaston osien päävarasto sijaitsee Italian Modenassa. Pohjoismaiden suurin telaston osien varasto taas sijaitsee Kokkolassa, minkä ansiosta voimme palvella asiakkaitamme joustavasti ja nopeilla toimitusajoilla.

Onko sinulla kysyttävää telaston osien valinnasta tai haluatko pyytää tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai soita meille – meiltä saat asiantuntevan vastauksen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

Meillä on pitkä kokemus ja vahva asiantuntemus komponenttien valmistuksesta – korkealaatuiset osamme on suunniteltu kestämään vaativissa työolosuhteissa. 

 

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Ota yhteyttä varaosaajiimme

Meiltä löytyy apu oikeiden osien valintaan ja samalla teemme kilpailukykyisen tarjouksen tuotteista.

Olen lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteen.